top of page
reflex-back.jpg
header_bg_default.png

Stoelmassage

stoel.jpg

STOELMASSAGE VOOR BEDRIJVEN

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat stoelmassages op regelmatige basis preventieve effecten hebben op de gezondheid. Stoelmassages passen daarom in het kader van het ziekteverzuimbeleid bij ieder bedrijf. Als werkgever wil je natuurlijk een gezond en een gemotiveerd team van medewerkers. Maar hoe bereik je dat? De stoelmassages van Reflex Massage zijn uitermate geschikt om dit doel te bereiken. Ik neem (kantoor) klachten zoals pijnlijke nek, schouders en rug, RSI klachten, vakkundig onder handen, zodat de klachten die leiden tot verzuim minder kans krijgen. Een medewerker die beter in zijn vel zit, zal zich minder snel ziek melden, kan beter omgaan met de hoge druk en werkstress en presteert dus beter. Ook het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Lichaamshouding en concentratie verbeteren. En dat betekend een flinke kostenbesparing voor elke onderneming! Ook voor mensen zonder klachten is de stoelmassage een weldaad!

Stoelmassages worden door de belastingdienst als vrije verstrekking gezien en tevens is een stoelmassage aftrekbaar van de loonbelasting als u aan de volgende voorwaarden voldoet:.

De voorwaarden waaraan u volgens de belastingdienst moet voldoen zijn:

 

 •  U hebt als werkgever een arboplan

 •  De massages maken in redelijkheid deel uit van dat arboplan

 •  De aangeboden dienst vind tijdens werktijd plaats

 •  De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen

 •  De duur en frequentie van de massage geschiedt naar redelijkheid

 •  Er is geen sprake van een aanmerkelijke privé besparing voor de werknemer.

 •  Allereerst een korte uitleg over de werkwijze.

 

De massages worden uitgevoerd in een speciaal ontworpen verplaatsbare stoel. Het mooiste zou zijn indien er ergens een (spreek)kamer vrijgemaakt wordt zodat we tijdens een massage niet gestoord worden. Er zijn twee mogelijkheden: drukpuntenmassage over de kleren heen of een massage met neutrale geurloze olie op de bovenrug.

 

Drukpuntenmassage over de kleren

 

Een drukpuntenmassage is ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van werk gerelateerde klachten zoals stress en RSI. De stoelmassage is een effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen en het lichaam beter in balans te brengen. Het resultaat van een drukpuntenmassage is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

 

Stoelmassage met olie

 

Met deze massage ga ik dieper op de spieren in, en is zeer effectief voor mensen die al klachten of last van RSI hebben. Met verschillende technieken worden de nek- en schouderspieren stevig los gemasseerd met als doel de doorbloeding te bevorderen en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Dit bevordert het herstel en vermindert de pijn.

Beide massages duren een kwartier. Vooraf zal een korte individuele anamnese worden afgenomen die gedurende de behandelingen zal worden bijgehouden voor een optimale werking. Totaal zijn mensen 20 minuten weg van hun werkplek. We kunnen 3 massages in 1 uur inplannen. Mijn tarief voor bedrijven is 15 euro exclusief de BTW per stoelmassage. Reiskosten en parkeerkosten worden doorberekend indien van toepassing. Bij een groot aantal werknemers/ langer lopend contract in de toekomst, kan er een lager tarief worden berekend.

Om een goede indruk te krijgen wat stoelmassage voor uw bedrijf kan betekenen geef ik ter kennismaking een introductiekorting van 10%.

Voor een optimale dienstverlening hanteer ik korte lijnen in mijn communicatie. Hebben jullie interesse, zal ik in een persoonlijk gesprek alles nader toelichten en nemen we samen alle vragen door zodat de dienstverlening goed aansluit bij jullie organisatie en wensen. De massages worden volgens afspraak uitgevoerd door gediplomeerde masseurs. Of het nu om een eenmalige of periodieke bedrijfsmassage opdracht gaat; kwaliteit en professionaliteit staat bij Reflex Massage voorop. Mijn stoelmassages zijn een welkome afwisseling tijdens een drukke werkdag.

 • Instagram
 • Facebook

06 - 53 868 334

info@reflex-massage.nl

Dinsdag     : 9:00u - 18:00u

Woensdag  : 9:00u - 22:00u

Donderdag : 9:00u - 14:00u

Vrijdag       : 9:00u - 14:00u


Kappeyne vd Coppellostraat 8
3404 JZ IJsselstein

  bottom of page