top of page
reflex-back.jpg
header_bg_default.png

Artrose behandeling

bindweefsel.jpg

ARTROSE BEHANDELING

Artrose is, zoals veel mensen denken, geen ouderdomsziekte. Het kan op alle leeftijden in al onze gewrichten en wervels voorkomen. Artrose is een reumatische aandoening waarbij het kraakbeen in kwaliteit achteruit gaat.

Het kraakbeen neemt af in dikte en het wordt dunner en zachter, wordt ruwer en brokkelt af. Doordat er minder kraakbeen is kunnen onze gewrichten de schokken van onze bewegingen minder goed opvangen, en beweegt dus minder soepel en glad.

Deze verandering veroorzaakt pijn in de gewrichten bij het bewegen en belasten van het gewricht. Naast de pijn het kan het gewricht ook stijf zijn (startstijfheid). In een later stadium kan ook de lichaamshouding veranderen. Door een artrose behandeling kunnen de klachten van artrose; pijn en stijfheid, verminderen en krijgt je lichaam een betere stofwisseling waardoor ons bloed met zuurstof en voedingsstoffen beter haar einddoel bereikt.

Zo kunnen uw spieren en gewrichten beter blijven functioneren.

Om mijn kennis te verbreden volg ik regelmatig nieuwe cursussen. Deze kennis pas ik direct toe in de praktijk om u nog beter van dienst te zijn

  • Instagram
  • Facebook

06 - 53 868 334

info@reflex-massage.nl

Dinsdag     : 9:00u - 18:00u

Woensdag  : 9:00u - 22:00u

Donderdag : 9:00u - 14:00u

Vrijdag       : 9:00u - 14:00u


Kappeyne vd Coppellostraat 8
3404 JZ IJsselstein

    bottom of page