top of page
reflex-back.jpg
header_bg_default.png

Bindweefsel massage

bindweefsel.jpg

BINDWEEFSEL MASSAGE

 

Een bindweefselmassage is een uiterst effectieve methode voor het sterk verminderen van spanningen in de spieren en het onderhuids bindweefsel.

Het doel is een wisselwerking te bewerkstelligen tussen de inwendige organen en de huid, spieren, botten enz. Het zenuwstelsel wordt opnieuw geprikkeld en opnieuw geactiveerd. Waardoor herstel van lichamelijke klachten wordt versneld.

Ook verbeterd het de zuurstoftoevoer, de doorbloeding van de huid, de stofwisseling en de conditie van de huid. Door bindweefselmassage worden zenuwen in een bepaalde zone geprikkeld. De bindweefselmassage kan daarom ook goed toegepast worden bij lichamelijke klachten aan ons lichaam.

De behandeling kan zo nu en dan als onprettig worden ervaren en wordt daarom ook afgestemd op de aard, plaats en ernst van uw lichamelijke klachten. Over het algemeen heb je meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Om mijn kennis te verbreden volg ik regelmatig nieuwe cursussen. Deze kennis pas ik direct toe in de praktijk om u nog beter van dienst te zijn.

  • Instagram
  • Facebook

06 - 53 868 334

info@reflex-massage.nl

Dinsdag     : 9:00u - 18:00u

Woensdag  : 9:00u - 22:00u

Donderdag : 9:00u - 14:00u

Vrijdag       : 9:00u - 14:00u


Kappeyne vd Coppellostraat 8
3404 JZ IJsselstein

    bottom of page